Restauratie

Restauratie van schilderwerken is een specialistische taak. Onder restauratie valt de techniek herstellen van schilderwerken. U kunt denken aan stucwerk, schilderwerk of decoratieve afwerkingen. Wij maken een plan op maat naar uw wensen en het historisch gelaagdheid. Er zijn veel mogelijkheden, laat u zich adviseren door onze specialisten.

De restauratie van schilderwerken is een specialistische taak. Hierbij richten wij ons niet alleen op het exterieur, maar ook op het interieur. Veroudering en schade is iets waar elk pand of object mee te maken krijgt. Niks kan voor eeuwig in de oorspronkelijke staat blijven verkeren. In de loop der tijd neemt de degradatie aan verf en decoratielagen toe. Hierdoor kan een deel van de historie verdwijnen, wat natuurlijk erg zonde is. Wij maken een op maat gemaakt plan voor het behoud van de historische gelaagdheid en helpen u graag bij de restauratie van uw pand of object. Er wordt gewerkt volgens de restauratieladder van de ERM en URL4009 (historisch schilderwerk). Het conserveren en het behoud van de originele elementen staat hierbij volledig voorop.

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u via de contactpagina van deze website contact opnemen. U kunt bellen naar 06 57959667 of een mail sturen naar rick@pdr-schilderwerken.nl

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf door ERM (stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg).

https://www.stichtingerm.nl/doc/certificaten/K105086-02%20PMDO%20Schilders.pdf