Monumentaal Schilderwerk

Een monumentaal pand vraagt altijd speciaal onderhoud. Want bij het behouden en/of restaureren vraagt vakmanschap. Onze gecertificeerde schilders hebben een ruime ervaring op het vlak van restaureren en onderhouden van monumentale panden. Laat u zich adviseren door onze vakmensen.

Voordat onze vakmensen te werk kunnen gaan, wordt er een grondig analyse gemaakt van eerder gebruikte technieken en materialen. Dit is van groot belang voor een geslaagd project. Zo weten we welke materialen er wel en niet gebruikt mogen worden. Voor alle renovaties en restauraties werken wij met goede en duurzame materialen en geheel volgens het afgesproken schema. De renovatie en restauratie kan zowel aan de binnen- als buitenkant van uw pand of huis. 

Voor monumentale schilderwerk is een periodieke onderhoud nodig. Met een hoogwaardige verfsysteem en controles, kan een verflaag buiten 5 tot 10 jaar lang mee en binnen ongeveer 7 jaar lang mee. Gevolg van geen onderhoud kunnen problemen zoals houtrot of loslatende verf met zich mee brengen. Houd alles goed in de gaten en neem snel contact op bij ontdekking van een probleem.

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u via de contactpagina van deze website contact opnemen. U kunt bellen naar 06 57959667 of een mail sturen naar rick@pdr-schilderwerken.nl

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf door ERM (stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg).

https://www.stichtingerm.nl/doc/certificaten/K105086-02%20PMDO%20Schilders.pdf