Onderhoud Schilderwerk

Bij onderhoud schilderwerk bevind zich de taken buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en wand/plafon afwerking. Hierbij is de manier van aanpak belangrijk en het gebruik van verschillende soorten materialen. Onze schilders beschikken de juiste kennis en praktijkervaring om dit op de professionele manier uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden voor het plan van aanpak, laat u zich adviseren door onze specialisten.

Onderhoud schilderwerk is belangrijk voor de conditie en uitstraling van het pand. Als schilder adviseren wij u regelmatig onderhoud aan uw pand of huis uit te laten voeren. Vaak is het onderhoud van schilderwerk de grootste kostenpost. Het schilderwerk is vakwerk en wordt daarom vaak uitbesteed aan vakmensen. De verflaag aan de buitenkant gaat gemiddeld vijf jaar mee. De levensduur heeft u zelf in de hand, dit heeft te maken met hoe vaak u onderhoud laat uitvoeren. Door regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat de levensduur op kan lopen tot wel tien jaar. 

Gevolgen van geen onderhoud kunt u pas herkennen na meerdere jaren. Als u uw schilderwerken niet regelmatig laat onderhouden, zorgt u ervoor dat de conditie sterk afneemt. Vaak is een gevolg van achterstallig onderhoud houtrot of loslatende verflagen. Veel mensen weten niet dat het binnenschilderwerk effect heeft op het buitenschilderwerk. Daarom is het belangrijk om voor uw buiten- en binnenschilderwerk een vakman in te schakelen.

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u via de contactpagina van deze website contact opnemen. U kunt bellen naar 06 57959667 of een mail sturen naar rick@pdr-schilderwerken.nl

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf door ERM (stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg).

https://www.stichtingerm.nl/doc/certificaten/K105086-02%20PMDO%20Schilders.pdf