Over ons . . .

Het bedrijf Van De Pol Decoratie & Restauratie schilderwerken is opgericht in 2018. Ons bedrijf levert kwaliteit tot in het kleinste detail. Onze specialiteiten zijn: Hout imitatie, Marmer imitatie, Vergulden, Monumentaal schilderwerk,  Onderhoud schilderwerk, Restauratie schilderwerk, Decoratie schilderwerk en Reclame schilderwerk. Bij alle specialiteiten staat kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen en plezier hebben in de dagelijkse werkzaamheden.

Sinds 16 Januari 2020 . . .

Sinds 16 Januari 2020 werken wij samen met PMDO B.V. als schilders afdeling. Samen zijn wij een all-round onderhoudsbedrijf voor het uitvoeren van onderhoud voor woningcorporaties en particulieren sector. In samenwerking met installatiebureau Maigret B.V. kunnen wij u geheel ontzorgen bij het onderhoud aan uw vastgoed.

Wilt u meer weten over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u via de contactpagina van deze website contact opnemen. U kunt bellen naar 06 57959667 of een mail sturen naar rick@pdr-schilderwerken.nl