Allround schilderwerk en specialiteiten

Voor de optimale conditie en bescherming van woning, bedrijfspand of vastgoed, is het regelmatig onderhoud van schilderwerk belangrijk. Voor het professioneel uitvoeren van al uw schilderwerken, hebben wij de juiste vakmensen in huis. 

Het uitvoeren van uw schilderwerk kan als eenmalige opdracht, projectbasis of meerjaren-onderhoudsplan. U kunt via de contactpagina contact opnemen voor meer informatie of vragen.

Onderhoud schilderwerk

Bij onderhoud schilderwerk bevind zich de taken buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en wand/plafon afwerking. Hierbij is de manier van aanpak belangrijk en het gebruik van verschillende soorten materialen. Onze schilders beschikken de juiste kennis en praktijkervaring om dit op de professionele manier uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden voor het plan van aanpak, laat u zich adviseren door onze specialisten.

Monumentaal schilderwerk

Een monumentaal pand vraagt altijd speciaal onderhoud. Want bij het behouden en/of restaureren vraagt vakmanschap. Onze gecertificeerde schilders hebben een ruime ervaring op het vlak van restaureren en onderhouden van monumentale panden.

Decoratie

Met decoratie of decoratieve afwerking kunt u de in- of exterieur van uw woning, bedrijfspand of vastgoed verfraaien. U kunt ervoor kiezen om uw muur, kozijnen, plafon, meubels of andere objecten te laten decoreren. Onze gecertificeerde schilders hebben een ruime ervaring op dit vakgebied. Er zijn veel decoratieve mogelijkheden beschikbaar, laat u zich informeren door onze specialisten.

Restauratie

Restauratie van schilderwerken is een specialistische taak. Onder restauratie valt de techniek herstellen van schilderwerken. U kunt denken aan stucwerk, schilderwerk of decoratieve afwerkingen. Wij maken een plan op maat naar uw wensen en het historisch gelaagdheid. Er zijn veel mogelijkheden, laat u zich adviseren door onze specialisten.